Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sopraan Aylin Sezer & pianist/dirigent Ed Spanjaard

7 april 2024 - 11:30

Programma: Strauss – Ravel – Poulenc – Heppener
(wijzigingen voorbehouden)

Aylin Sezer is geboren en getogen in Istanbul, evenals haar vader. Haar moeder komt uit Brabant. “Bij ons thuis was er altijd muziek”.
Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde haar master in operazang aan de Nationale Opera Academie – met onderscheiding voor exceptional artistic quality. In 2017 won zij de Schaunard Award voor een indrukwekkende vocale prestatie en de HOTIAD Award voor Turks Artiest van het jaar. Aylin Sezer vertolkte vele operarollen, daarnaast is zij als concertzangeres ook te horen in Bachs Matthäus Passion, oratoria van Haydn en de Requiems van Mozart, Brahms en Saint-Saëns.

Ed Spanjaard: (Opera en symfonisch dirigent en pianist). Succesvol zowel op het concertpodium als in de orkestbak, heeft hij affiniteit met een breed scala aan muziekgenres, van klassiek tot hedendaags. In het seizoen 22/23 leidt Ed Spanjaard het Noord Nederlands Orkest in een reeks Nieuwjaarsconcerten (5-14 januari 2023). Televisiekijkers kennen hem als jurylid, kritisch en stimulerend – bij “Maestro” van Avro/Tros.

Gegevens

Datum:
7 april 2024
Tijd:
11:30
Site:
https://www.premiereparterre.nl

Locatie

Première Parterre
Groot Hertoginnelaan 52
Den Haag, 2517 EJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie